Design a site like this with WordPress.com
Započnite

Profesori

Profesori u ovom našem vlaku koji je putovao, kroz svo vrijeme ovih osam godina, bili su naši prijatelji, naš izvor znanja, naš povratak u stvarnost. Netko tko je nastojao uvijek pomoći, netko tko se trudio da postignemo željene rezultate. Bilo je često izazovno ali sigurno s namjerom da na svoj životni put krećemo s velikim i najnužnijim zalogom za budućnost, sa znanjem. Vlak našeg puta imao je podosta važnih vagona koji su zajedno jurili k cilju.


Prof. Sekulić

Speakali smo sve u šesnaest! Glagolska vremena su nam sjela! Ne brinite za nas, sve smo shvatili! Raska, sunshines razvaljuju! Sorry, na svakom nestašluku, nije bilo namjerno! I kad odemo, Vi ste s nama, nosimo Vas sa sobom svugdje!

Prof. Marangunić

Sportska snaga i vještine, motivacija i pristup, uvijek su bili cool i nitko ga ne može zamijeniti. Prava faca i uzor, prijatelj i pomoć, razum, netko bez koga sve ovo ne bi imalo smisla. Netko tko je bio lokomotiva na prednji i zadnji pogon. Neponovljiv, profesor Marangunić!!!

Prof. Hakenberg

Prof. Knezović

U sljedećem vagonu, gdje učili smo o svemu što nas okružuje, o kemijskim reakcijama, valencijama, svim čudima periodnog sustava, uglađeno nas je vodila profesorica Knezović. Frakcije i reakcije smo očekivali a nekad i reagirali.

Prof. Ladika

Onaj u kojem smo morali naučiti kako pravilno primijeniti sve te deklinacije, narječja, lirike, glasovne promjene, čitali smo lektire, a i osvrtali smo se silno… Svašta smo naučili. Profesorica Ladika, nije posustajala! Hvala joj, sve znamo!

Prof. Tomašević

Prof. Vulić i Krpan

Geografske pojmove nas je učila profesorica Vulić, u Europu nas je odvela profesorica Krpan i nema tog mjesta na karti gdje nismo kao doma!

Prof. Janković

Kako naša umjetnička strana ne bi ostala sama i kako bismo znali sve o baroku, klasicizmu, notama i da ne bi bilo falša, tu je bila profesorica Janković Ana.

Prof. Šterpin i Maljković

Prof. Ferenček

Izraziti smo se i likovnih tehnikama znali i pokazali smo sve vrle kvalitete. Sigurno se tu i koji slikar krije, profesorica Ferenček to samo potvrditi smije!

Prof. Rihtarić

U naš život krećemo kao poligloti. Sprechamo ganz gut i tako to! Hvala profesorici Rihtarić!

Prof. Mileković

Časna

Vjera u Boga, a i u nas, pratila nas je uvijek i posvuda, snagu nam je dala! Časna je od nas učinila ljude, bogatije za spoznaju da smo pred Bogom svi jednaki! Časna, hvala za sve!

%d blogeri kao ovaj: