Design a site like this with WordPress.com
Započnite

Izleti

Novi Vinodolski

Prvi izlet bio je ovaj u kojem smo išli u Novi Vinodolski.  Kad smo došli samo smo bili šetali po gradu i navečer smo imali disco party na terasi. Drugi dan smo išli u Senj i posjetili Tvrđavu Nehaj ,pokraj koje je bio top nakojem smo svi stajali i slikali se. Kada smo se vratili u Novi Vinodolski dečki su gledali  Finale ligeprvaka,a cure film. Treći dan ujutro smo se išli kupati u more kasnije smo krenuli u Crikvenicu. Zadnji dan izleta smo oko podneva krenuli prema Zagrebu. Svi smo se jako dobro zabavili i vidjeli dosta stvari.

Zadar

Posjetili smo slapove Krka, ali nije nas posrećilo vrijeme, ali nam je sve jedno bilo zabavno jer smo svi bili zajedno. Putovanje u Zadar tamo smo razgledavali grad, vidjeli crkvu sv. Donata i vidjeli poznate morske orgulje.  Uz to posjetili smo grad Šibenik gdje smo vidjeli katedralu sv. Jakova, obišli staru gradsku jezgru, imali slobodnog vremena pa sami razgledavali.  Posjetili i razgledavali smo grad Knin, koji nas je sve oduševio. Brodom smo otišli na otok Prvić u Prvić luku, tamo smo imali kratko predavanje u muzeju, i pritom pojeli sladoled. 

Dojmovi: Dosta zabavan izlet, jer je cijela generacija bila zajedno svi bi htjeli ovo putovanje ponoviti jer smo sada složniji. Kupanje nam se nije posrećilo ali sljedeći put ;). Svima je ostavilo dobre uspomene koje ćemo pamtit. 

Sljeme

Na Sljemenu smo se jako zabavili, od glupih for a do ludih zezancija. Pošto smo bili na sljemenu bio je puhao vjetar i dosta toga je lupalo na krovu, i dosta cura se uplašilo jer je određeni učenik (Jasmin) rekao da su “duhovi” došli. Većina cura su počele plakat jer su se uplašile da će se nešto loše dogoditi, došlo je do plante gdje su zvale roditelje iz punog straha. Također smo bili tu špilji, tamo smo vidjeli kako se živjelo i što se u rudnicima zapravo zbivalo. Također smo vidjeli šišmiše za koje opet dosta cura se uplašilo. Kada bi izašli van da se prošećemo šetnje bi trajale satima ali pri kraju šetnji bi se grudalii sanjkali. Zapravo je bilo jako zabavno i jedino što je falilo iz letu je bolja hrana.

%d blogeri kao ovaj: